Maakt het je eigen

Meubelmaker

Ben jij dit? Ben jij een vakidioot en weet jij van aanpakken voor ten minste 37,5 uur in de week? (In het weekend ben je vrij om te doen waar je zin in hebt;))

Je timmert aan je carrière door bij Perdon te komen werken in de functie als Meubelmaker. Jij gaat maatwerk interieur bouwen waarvan je helemaal niet wist dat het mogelijk was. Jij hebt geen enkele moeite met tekeningen lezen en geheel zelfstandig een meubel van vloer tot plafond te vervaardigen. Wij verzekeren jou van een sfeervolle werkplek en een marktconform salaris. Laat je niet afschrikken door het team waar je in belandt, want je staat er straks precies zo op - maar ook jij kunt hopelijk lachen? Ben jij die zelfstandig meubelmaker met ruim voldoende ervaring? Wij spreken je graag! Dus bel ons (0592-201048) of loop de werkplaats in en vraag naar Lennart Perdon. Onze nieuwe koffiemachine wacht op je.       

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij ons bedrijf versterken bij het verwezenlijken van onze ambities? Je CV met motivatiebrief en referenties kun je versturen via onderstaand formulier of mailen naar info@perdon.eu.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Motivatie/opmerking*