Maakt het je eigen

Foto
Gijs Sparidaens

Yes! We hebben een Brabander aan boord - en het is: Gijs! Gijs is een typisch gevalletje ‘uit het juiste hout gesneden’ en dat merk je aan de sfeer in de werkplaats. Hij heeft de dagelijkse leiding als ‘chef  werkplaats’. Dit ‘chefke’ is de verbindende factor tussen de technische tekenkamer en de werkplaats. In zijn coördinerende rol waarborgt hij de planning en steekt hij ook zelf de handen uit de mouwen.

Gijs Sparidaens
Werkplaatschef
Foto
Bert Hendriks

‘Interieurbouw’. Dat begrip is er met de paplepel in gegoten bij Bert. Hij nam jaren geleden letterlijk en figuurlijk het stokje over van zijn vader en werd eigenaar van Hendriks & De Jonge. Inmiddels heeft hij zijn kennis en kunde binnengebracht bij Perdon en daar zijn we erg blij mee. De kameleon van het bedrijf - hij past zich feilloos aan naar de situatie waarin hij zich bevindt voor 100% tevredenheid. Ooit een kameleon met gouden handen gezien? Eén ontmoeting met Bert en je zult het zien!

Bert Hendriks
Commercieel Technisch Adviseur
Foto
Richard Neerhof

Als projectleider lost hij de meest complexe vraagstukken op en helpt hij iedereen waar nodig. Hij spreekt de taal van de werkplaats en de taal van opdrachtgevers. Hij legt de verbinding tussen ontwerp en uitvoering. Dit doet hij door accuraat en daadkrachtig te werk te gaan en tot in de puntjes alles aan te sturen en uit te werken. En met bijna 25 jaar ervaring in het vak kunnen wij met zekerheid zeggen dat elk project bij Richard in goede handen is.

Richard Neerhof
Projectleider
Foto
Harry Groenewold

De handige Harry van het stel! Want Harry, die is écht handig! Een allround interieurbouwer die al meer dan 20 jaar in het vak zit. Met al die ervaring weet hij iedere tekening om te zetten naar maatwerk interieur waar niet alleen hijzelf trots op is, maar waar vooral ook opdrachtgevers trots op zijn. Niets is deze man teveel gevraagd en aan collegialiteit geen gebrek. Handig zeg!

Harry Groenewold
Meubelmaker
Foto
René Kornelis

One CNC operator. Hij timmert aan de weg bij Perdon in zijn functie als CNC operator. Groeven en afgewerkte randen worden met hoge nauwkeurigheid, korte neventijd, weinig afkeur en een constante kwaliteit opgeleverd. Klinkt ingewikkeld? Met René op de werkvloer heb je niets te frezen..uhh vrezen.

René Kornelis
CNC operator
Foto
Floris Meijer

Dit is Floris, de werkvoorbereider met groene vingers. Op kantoor buigt hij zich over de meest unieke ontwerpen en vertaald hij deze naar technisch tekenwerk. Met zijn productieve aanpak zet Floris niets op losse schroeven. Zit hij niet op kantoor? Dan vind je hem in zijn geliefde moestuin.

Floris Meijer
Werkvoorbereider
Foto
Lennart Perdon

Zoals zijn achternaam al doet vermoeden, is Lennart de eigenaar van Perdon Interieurbouw BV. Een gepassioneerde vakman die graag met architecten en opdrachtgevers om tafel zit om de meest complexe ontwerpen te vertalen naar maatwerk interieur. Wie deze boom van een vent ontmoet heeft, weet dat  Lennart geen blad voor de mond neemt; hij is recht voor zijn raap en maakt daarmee elk project tot een succes!

Lennart Perdon
Directeur en eigenaar
Foto
Richard van Spaandonk

Onze montageman, dat is Richard. Zijn roots liggen nog in het westen, maar hij heeft het accent en de mentaliteit meegenomen naar het noorden. Deze goedlachse vakman is eerlijk en direct. Hij gaat niet eerder weg bij de opdrachtgever voordat zijn klus geklaard is. Zet hem ondertussen maar op de praatstoel - of laat hem een praatstoel maken. Richard is van alle markten thuis, al bijna 30 jaar. Als visitekaartje van de organisatie gaat hij voor 100% klanttevredenheid!

Richard van Spaandonk
Montage
Foto
Bob Modderkolk

Dit is Bob. Loyaal, bescheiden en een echte doorzetter. Ooit begon hij als buitensport instructeur, maar inmiddels is Bob de bouwer van interieur. Met zijn kennis, kunde en karakter is er van houtje touwtje geen sprake - en komt hij op het montageadres snel ter zake! Met zijn luisterend oor beantwoordt Bob al je vragen. Kunnen wij het maken? NOU EN OF

Bob Modderkolk
Meubelmaker/Montage
Foto
Nathan de Vlieg

Noem het maar op, of hij heeft het gemaakt. Van badkamers tot balies en van keukens tot trappen. Laatstgenoemde heeft hij niet alleen gemaakt, maar figuurlijk ook beklommen. Nathan deed zijn intrede als vakantiekracht in de werkplaats. De vakantie was voorbij en Nathan ging in dienst. Zestien jaar later ging hij naar de technische tekenkamer waar hij tot op heden ook nog vaak zit. Met 25 jaar vakmanschap kun je de werkvoorbereiding dus prima aan deze vrolijkheid overlaten!

Nathan de Vlieg
Meubelmaker/CNC/Werkvoorbereider
Foto
Peter Buist

Peter legt de lat hoog! Maar nooit zo hoog dat hij er niet meer bij kan. De kalmte die hij uitstraalt doet je onmiddellijk overtuigen van het feit dat hij de klus klaart – en hoe! Onder het mom ‘haastige spoed is zelden goed’, weet Peter in alle hectiek de processen te bolwerken. Hij is secuur en ziet details niet over het hoofd. Ingewikkelde vraagstukken legt hij met veel geduld en plezier uit. Beter hebben we Peter!

Peter Buist
Meubelmaker
Foto
Harm Bathoorn

Wat begon als vakantiewerk resulteert vandaag de dag in ruim 35 jaar interieurbouw-ervaring. Zijn vader was een ambachtsman die hem - tijdens een waardevolle 10 jaar samenwerken - de fijne kneepjes van het vak bijbracht. We zien Harm graag aan het werk op locatie. Hij hamert erop dat projecten naar volle tevredenheid worden opgeleverd. Zijn rustige toegankelijkheid en nuchtere kijk op het leven, maken het een fijne man om over de vloer te hebben.

Harm Bathoorn
Montage
Foto
Selien Hegen

Onze administratieve kracht. Ze legt de lat hoog als het gaat om cijfers en letters. Maar niet alleen de administratie houdt ze perfect op orde, ook Social Media en diverse backoffice taken staan op haar lijstje. Haar dag is pas compleet wanneer alles is geregeld, je kunt haar ook wel omschrijven als een echte regeltante.

Selien Hegen
Administratief Medewerkster
Foto
Arno Kampinga

Arno deed ongeveer 8 jaar geleden een sprong in het diepe en maakte van zijn hobby zijn werk. Deze sportieve zwemmer is accuraat en heeft oog voor details. Met Arno in de werkplaats is het altijd gezellig en maakt hij flinke slagen in zijn werk als meubelmaker.

Arno Kampinga
Meubelmaker
Foto
Lars Hadders

Lars is een 'oude rot' in het vak. Al meer dan 20 jaar werkt hij als projectleider samen met externe opdrachtgevers aan kwalitatief robuuste en innovatieve oplossingen, en schakelt adequaat met interne betrokkenen rond een tijdige en goede levering van diensten en producten. Deze robuuste kerel is stressbestendig en heeft een groot gevoel voor humor. Hij is kritisch, flexibel, accuraat en een verbinder op sociaal gebied. Creativiteit en het tekenen heeft hij niet van een vreemde: zijn opa was bouwkundig ingenieur en zijn oom stedenbouwkundig tekenaar en grafisch ontwerper. In zijn vrije tijd beoefent Lars de paardensport: hij is Nederlands Kampioen Western Riding op verschillende onderdelen! 

Lars Hadders
Werkvoorbereider/
Projectleider
Foto
Martijn Dieperink

Al 20 jaar is hij werkzaam in de interieurbouw wereld waarin hij verschillende functies bekleedde. Martijn begon als meubelmaker, werd ondernemer en is vandaag de dag als meubelmaker/tekenaar in dienst bij Perdon. Als echte noordeling weet hij van aanpakken. 'Nait soezen, moar deurbroezn' oftewel: niet zeuren, maar doorpakken! En dat is een goed teken, want dat resulteert weer in goede tekeningen. Met de nodige kantoorhumor in petto en een kop koffie in zijn hand, geeft Martijn elke ochtend een positieve draai aan zijn bureaustoel!

Martijn Dieperink
Meubelmaker/Tekenaar
Foto
Pieter Jan Kloosterman
Pieter Jan Kloosterman
Meubelmaker