Foto
Gijs Sparidaens
Yes! We hebben een Brabander aan boord - en het is: Gijs! Gijs is een typisch gevalletje ‘uit het juiste hout gesneden’ en dat merk je aan de sfeer in de werkplaats. Hij heeft de dagelijkse leiding als ‘chef werkplaats’. Dit ‘chefke’ is de verbindende factor tussen de technische tekenkamer en de werkplaats. In zijn coördinerende rol waarborgt hij de planning en steekt hij ook zelf de handen uit de mouwen.
Gijs Sparidaens
Werkplaatschef
Foto
Hans Peter Moorlag
Bijna waren we hem vergeten te fotograferen. Zo bescheiden is HP. Als je iets van hem wil, dan moet je spijkers met koppen slaan. Vraag je het niet? Dan werkt hij - vanzelfsprekend - door aan het project dat hij zo spoedig mogelijk wil opleveren. Geef hem eens ongelijk. Gelukkig is Hans-Peter ook zo in zijn werk en met die instelling krijgt hij alles voor elkaar.
Hans Peter Moorlag
Meubelmaker
Foto
Erik Haarsma
Dit is Erik. Vriendelijk en vrolijk. Hij timmert aan de weg bij Perdon in zijn functie als meubelmaker en CNC Operator. Groeven, sleuven en/of afgewerkte randen worden met hoge nauwkeurigheid, korte neventijd, weinig afkeur en een constante kwaliteit opgeleverd. Klinkt ingewikkeld? Met Erik op de werkvloer heb je niets te frezen..uhh vrezen.
Erik Haarsma
Meubelmaker en CNC
Foto
Harry Groenewold
De handige Harry van het stel! Want Harry, die is écht handig! Een allround interieurbouwer die al meer dan 20 jaar in het vak zit. Met al die ervaring weet hij iedere tekening om te zetten naar maatwerk interieur waar niet alleen hijzelf trots op is, maar waar vooral ook opdrachtgevers trots op zijn. Niets is deze man teveel gevraagd en aan collegialiteit geen gebrek. Handig zeg!
Harry Groenewold
Meubelmaker
Foto
Erwin van Breden
Erwin ‘hout’ van hard werken. Hij zit boordevol energie en weet van doorzetten! De beuk erin, kunnen we wel zeggen. En zo komt het wel goed met die maatwerk wensen van klanten. Ondertussen vergeet deze allround interieurbouwer niet de gangmaker van de werkplaats te zijn. Een dag niet met Erwin gewerkt, is een dag minder gelachen. Maar vergis je niet, want achter deze clown schuilt een hele zachte persoonlijkheid!
Erwin van Breden
Meubelmaker
Foto
Laurens Kooi
Hij lacht je al tegemoet bij binnenkomst. Aangenaam! Laurens is nuchter en direct. Op kantoor buigt hij zich over de meest unieke ontwerpen en vertaalt hij deze naar technisch tekenwerk. Met zijn pro-actieve aanpak zet Laurens niets op losse schroeven. Zit hij niet op kantoor? Dan vind je hem in de werkplaats, waar hij Erik even assisteert.
Laurens Kooi
Werkvoorbereider en CNC
Foto
Koert Noordhuis
In de werkplaats noemen ze hem de professor, doctorandus, dominee en ingenieur. Je begrijpt het al; Koert heeft beslist geen zaagsel in zijn hoofd. Als projectleider lost hij de meest complexe vraagstukken op en helpt hij iedereen waar nodig. Dat doet hij zorgvuldig en tot in de puntjes. U vraagt, wij draaien. Trouw en loyaal. Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor collega’s.
Koert Noordhuis
Projectleider en werkvoorbereider
Foto
Lennart Perdon
Zoals zijn achternaam al doet vermoeden, is Lennart de eigenaar van Perdon Hout & Interieur BV. Een gepassioneerde vakman die graag met architecten en opdrachtgevers om tafel zit om de meest complexe ontwerpen te vertalen naar maatwerk interieur. Wie deze boom van een vent ontmoet heeft, weet dat Lennart geen blad voor de mond neemt; hij is recht voor zijn raap en maakt daarmee elk project tot een succes!
Lennart Perdon
Directeur en eigenaar
Foto
Tirza vd Stroomdrift
In het kader van een gezonde en prettige werkomgeving is deze office-dog part of the Perdon family. Later - als deze hond groot is - wil zij de bewaking op zich nemen. Wij geven haar alle vrijheid om zichzelf te ontwikkelen, of het nou om een fazant of ongewenst bezoek gaat.. ze is vasthoudend.
Tirza vd Stroomdrift
Bewaking