Foto
Gijs Sparidaens
Yes! We hebben een Brabander aan boord - en het is: Gijs! Gijs is een typisch gevalletje ‘uit het juiste hout gesneden’ en dat merk je aan de sfeer in de werkplaats. Hij heeft de dagelijkse leiding als ‘chef werkplaats’. Dit ‘chefke’ is de verbindende factor tussen de technische tekenkamer en de werkplaats. In zijn coördinerende rol waarborgt hij de planning en steekt hij ook zelf de handen uit de mouwen.
Gijs Sparidaens
Werkplaatschef
Foto
Bert Hendriks
‘Interieurbouw’. Dat begrip is er met de paplepel in gegoten bij Bert. Hij nam jaren geleden letterlijk en figuurlijk het stokje over van zijn vader en werd eigenaar van Hendriks & De Jonge. Inmiddels heeft hij zijn kennis en kunde binnengebracht bij Perdon en daar zijn we erg blij mee. De kameleon van het bedrijf - hij past zich feilloos aan naar de situatie waarin hij zich bevindt voor 100% tevredenheid. Ooit een kameleon met gouden handen gezien? Eén ontmoeting met Bert en je zult het zien!
Bert Hendriks
Commercieel Technisch Adviseur
Foto
Erik Haarsma
Dit is Erik. Vriendelijk en vrolijk. Hij timmert aan de weg bij Perdon in zijn functie als meubelmaker en CNC Operator. Groeven en afgewerkte randen worden met hoge nauwkeurigheid, korte neventijd, weinig afkeur en een constante kwaliteit opgeleverd. Klinkt ingewikkeld? Met Erik op de werkvloer heb je niets te frezen..uhh vrezen.
Erik Haarsma
Meubelmaker en CNC
Foto
Harry Groenewold
De handige Harry van het stel! Want Harry, die is écht handig! Een allround interieurbouwer die al meer dan 20 jaar in het vak zit. Met al die ervaring weet hij iedere tekening om te zetten naar maatwerk interieur waar niet alleen hijzelf trots op is, maar waar vooral ook opdrachtgevers trots op zijn. Niets is deze man teveel gevraagd en aan collegialiteit geen gebrek. Handig zeg!
Harry Groenewold
Meubelmaker
Foto
Erwin van Breden
Erwin ‘hout’ van hard werken. Hij zit boordevol energie en weet van doorzetten! De beuk erin, kunnen we wel zeggen. En zo komt het wel goed met die maatwerk wensen van klanten. Ondertussen vergeet deze allround interieurbouwer niet de gangmaker van de werkplaats te zijn. Een dag niet met Erwin gewerkt, is een dag minder gelachen. Maar vergis je niet, want achter deze clown schuilt een heel zachte persoonlijkheid!
Erwin van Breden
Meubelmaker
Foto
Humphrey Martina
Zijn unieke naam is toevalligerwijs een weerspiegeling van hoe hij is en hoe hij werkt. Humphrey is namelijk geen doorsnee interieurbouwer. Waar anderen voldoening halen uit grote projecten, maak je deze man met stijl blij met het realiseren van unieke en stijlvolle objecten. Hij wil het liever vandaag dan morgen opleveren, want Humphrey houdt ervan om mensen blij te maken. Toch is hij liever zorgvuldig dan snel. Op eigen houtje geeft hij elke dag kleur aan zijn werk en let op detaillering en afwerking. Zijn behulpzaamheid en interesse maken hem een echt mensenmens.
Humphrey Martina
Meubelmaker
Foto
Laurens Kooi
Hij lacht je al tegemoet bij binnenkomst. Aangenaam! Laurens is nuchter en direct. Op kantoor buigt hij zich over de meest unieke ontwerpen en vertaalt hij deze naar technisch tekenwerk. Met zijn pro-actieve aanpak zet Laurens niets op losse schroeven. Zit hij niet op kantoor? Dan vind je hem in de werkplaats, waar hij Erik even assisteert.
Laurens Kooi
Meubelmaker en CNC
Foto
Koert Noordhuis
Als projectleider lost hij de meest complexe vraagstukken op en helpt hij iedereen waar nodig. Hij spreekt de taal van de werkplaats en de taal van opdrachtgevers. Hij legt de verbinding tussen ontwerp en uitvoering. Dit doet hij door accuraat en daadkrachtig te werk te gaan en tot in de puntjes alles aan te sturen en uit te werken. Alleen een 10 is goed genoeg. U vraagt, wij draaien. Trouw en loyaal. Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor collega’s.
Koert Noordhuis
Projectleider en Teamcoordinator
Foto
Lennart Perdon
Zoals zijn achternaam al doet vermoeden, is Lennart de eigenaar van Perdon Interieurbouw BV. Een gepassioneerde vakman die graag met architecten en opdrachtgevers om tafel zit om de meest complexe ontwerpen te vertalen naar maatwerk interieur. Wie deze boom van een vent ontmoet heeft, weet dat Lennart geen blad voor de mond neemt; hij is recht voor zijn raap en maakt daarmee elk project tot een succes!
Lennart Perdon
Directeur en eigenaar
Foto
Richard van Spaandonk
Onze montageman, dat is Richard. Zijn roots liggen nog in het westen, maar hij heeft het accent en de mentaliteit meegenomen naar het noorden. Deze goedlachse vakman is eerlijk en direct. Hij gaat niet eerder weg bij de opdrachtgever voordat zijn klus geklaard is. Zet hem ondertussen maar op de praatstoel - of laat hem een praatstoel maken. Richard is van alle markten thuis, al bijna 30 jaar. Als visitekaartje van de organisatie gaat hij voor 100% klanttevredenheid!
Richard van Spaandonk
Montage
Foto
Bob Modderkolk
Dit is Bob. Loyaal, bescheiden en een echte doorzetter. Ooit begon hij als buitensport instructeur, maar inmiddels is Bob de bouwer van interieur. Met zijn kennis, kunde en karakter is er van houtje touwtje geen sprake - en komt hij op het montageadres snel ter zake! Met zijn luisterend oor beantwoordt Bob al je vragen. Kunnen wij het maken? NOU EN OF
Bob Modderkolk
Meubelmaker/Montage
Foto
Nathan de Vlieg
Noem het maar op, of hij heeft het gemaakt. Van badkamers tot balies en van keukens tot trappen. Laatstgenoemde heeft hij niet alleen gemaakt, maar figuurlijk ook beklommen. Nathan deed zijn intrede als vakantiekracht in de werkplaats. De vakantie was voorbij en Nathan ging in dienst. Zestien jaar later ging hij naar de technische tekenkamer waar hij tot op heden zit. Met 25 jaar vakmanschap kun je de werkvoorbereiding dus prima aan deze vrolijkheid overlaten!
Nathan de Vlieg
Planning en CNC
Foto
Peter Buist
Peter legt de lat hoog! Maar nooit zo hoog dat hij er niet meer bij kan. De kalmte die hij uitstraalt doet je onmiddellijk overtuigen van het feit dat hij de klus klaart – en hoe! Onder het mom ‘haastige spoed is zelden goed’, weet Peter in alle hectiek de processen te bolwerken. Hij is secuur en ziet details niet over het hoofd. Ingewikkelde vraagstukken legt hij met veel geduld en plezier uit. Beter hebben we Peter!
Peter Buist
Meubelmaker
Foto
Harm Bathoorn
Wat begon als vakantiewerk resulteert vandaag de dag in ruim 35 jaar interieurbouw-ervaring. Zijn vader was een ambachtsman die hem - tijdens een waardevolle 10 jaar samenwerken - de fijne kneepjes van het vak bijbracht. We zien Harm graag aan het werk op locatie. Hij hamert erop dat projecten naar volle tevredenheid worden opgeleverd. Zijn rustige persoonlijkheid en nuchtere kijk op het leven, maken het een fijne man om over de vloer te hebben.
Harm Bathoorn
Montage