Over Perdon Hout & Interieur

Met passie werken wij aan de meest uiteenlopende interieurprojecten. Maak kennis met Perdon Hout & Interieur.

Vakmanschap

Wij kunnen zorg dragen voor een maatwerk interieur dat overeenkomt met uw identiteit of dat van uw organisatie. Ervaring, passie en vakmanschap versterken de verbeelding en maken bij Perdon Hout & Interieur bijna alles mogelijk.

Maatwerk oplossingen

Geen enkel project is hetzelfde. Wij leveren altijd maatwerk met een goede mix tussen functionele en creatieve oplossingen. U kunt bij Perdon Hout & Intereur terecht voor totaaloplossingen met innovatieve technieken. 

Kwaliteit

Het ontwikkelen van creatieve concepten die vervolgens in eigen huis gerealiseerd worden, waardoor Perdon in staat is om op korte termijn, een hoogwaardig en persoonlijk kwaliteitsproduct  te leveren. Dit gaat gepaard met gebruik van duurzame en trendy materialen.

Duurzaam

Wij maken uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Wij willen ook dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het natuurproduct hout. 

Referenties

Wilt u graag een bijzondere entreebalie binnen uw bedrijf, praktische zitmeubilair voor uw onderwijsinstelling, een houten badkamermeubel in uw woning? Wij hebben vele interieurprojecten met succes opgeleverd voor (lokale) overheid, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren.