Maakt het je eigen

Over perdon

Perdon Interieurbouw BV

Opgericht in 2013, zonder rijke historie maar mét een frisse blik op interieurbouw en fijn timmerwerk. Waar menig meubelmaker complexe vraagstukken liever uit de weg ging, greep Lennart Perdon deze met beide handen aan. Begon hij aanvankelijk zelfstandig in een kleine ruimte, moest dit al snel ingeruild worden voor een grote werkplaats waar diverse medewerkers en een modern machinepark hun plek kregen. Inmiddels is Perdon Interieurbouw BV uitgegroeid tot een volwaardige speler in de wereld van maatwerk interieur. Het team bestaat uit bijna twintig vakmensen ​en een flexibele schil van externe specialisten.​ ​Bij Perdon komen alle disciplines bij elkaar en wordt dagelijks met passie aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt. 

Perdon maakt het je eigen!

Perdon gelooft dat interieur het karakter weerspiegelt van een persoon en/of bedrijf. Hoe unieker het interieur, des te persoonlijker de omgeving. Onderscheidend en eigen. En hoe unieker het ontwerp, des te uitdagender de klus. Speciale interieurwensen die afwijkend zijn van de standaard? Daar leveren wij graag onze bijdrage aan.  

Vakmanschap 

Hoewel de werkplaats beschikt over moderne machines, bewijst Perdon dat uniciteit veel ambacht vereist. Een kijkje in de werkplaats en je proeft de authenticiteit en ruikt het ambacht. Een ieder: nuchter,  betrokken, gepassioneerd en een tikkeltje eigenwijs. Kwaliteit, jouw wens, een bewuste materiaalkeuze, vakmanschap en de juiste prijs-kwaliteitverhouding; dat is het recept voor het gewenste eindresultaat. 

Overname

In 2020 is Hendriks & de Jonge Interieurbouw overgenomen door Perdon Interieurbouw. Bert Hendriks (voorheen eigenaar van Hendriks & de Jonge) besloot in 2019 na een tragische en onverwachte brand in zijn bedrijfspand in Tynaarlo, het stokje over te dragen aan Lennart Perdon. Met de overname van een interieurbouwer als Hendriks & de Jonge en daarmee een historie van bijna 60 jaar heeft Perdon er een hoop ervaren vakmannen bij gekregen waardoor er nú nog meer capaciteit is, voor de kwaliteit van maatwerk interieur.

Functioneel en innovatief 

Je kunt het zo gek niet bedenken of Perdon zet een creatief ontwerp om in tastbaar maatwerk. Functionele totaaloplossingen gemaakt met behulp van innovatieve technieken. Zoals gezegd; je kunt het zo gek niet bedenken, dus daag ons uit! Wij willen het onmogelijke, mogelijk maken. Perdon maakt het je eigen!


> Neem contact op > Bekijk portfolio > Bekijk onze vakmensen
play