Maakt het je eigen
play

Hendriks & de Jonge(ns) sluit(en) zich aan bij een vernieuwd Perdon!


Historie Hendriks & de Jonge

Hendriks & de Jonge Interieurbouw ontstond in 1959 en kwam voort uit Homan's Winkelbetimmeringen, waar de vader van Bert Hendriks en de heer de Jonge toentertijd werkzaam waren.

Ruim 30 jaar later - in 1990 - trad Bert Hendriks in de voetsporen van zijn vader en werd in 2001 eigenaar van het productiebedrijf. Wegens groei verhuisde de interieurbouwer in juli 2011 vanuit Vries naar een groter pand in Tynaarlo. De jaren die volgden waren een doorgaand succes.

 

Brand bij Hendriks & de Jonge

De - op dat moment - rijke historie van de interieurbouwer werd bijna 10 jaar later abrupt verstoord toen een enorme brand het pand verwoestte. 2019 werd een zwarte bladzijde in de geschiedenis voor Bert en zijn team. Plotseling stond de vakman voor een moeilijke beslissing: moest hij zijn bedrijf opnieuw opbouwen of was dit het moment om zijn kennis en kunde over te dragen aan een ondernemer met vergelijkbare, maar frisse kijk op interieurbouw?

 

Overname Hendriks & de Jonge Interieurbouw door Perdon Interieurbouw

Dat laatste wordt in juli 2020 een feit. Hendriks & de Jonge wordt "uit de brand geholpen" dankzij de overname door Perdon Interieurbouw. Met tien nieuwe medewerkers, inclusief de gouden handen van Bert Hendriks, wordt het bestaande team van interieurspecialisten uitgebreid naar een team van bijna 20 medewerkers. Voor beide partijen zijn kwaliteit en service de belangrijkste kernwaarden, waardoor bestaande relaties (aannemers, architecten, projectinrichters, zakelijke en particuliere klanten) van zowel Perdon als van Hendriks & de Jonge de kwaliteit en service mogen verwachten die zij van hun partner in interieurbouw gewend zijn.

 

Meer capaciteit voor maatwerk interieur

Het team van meubelmakers verhuisde eerder dit jaar gezamenlijk - inclusief modern machinepark naar een nieuwe locatie binnen Assen en is gevestigd op het industrieterrein aan de Weverstraat 20. Met een werkplaats die aanzienlijk groter is dan voorheen, heeft Perdon nu nóg meer capaciteit om de kwaliteit en service van maatwerk interieur te waarborgen en is daarmee één van de grootste noordelijke spelers in de wereld van interieurbouw.

 

Houtverwerking als basis voor interieurbouw

Hout vormt de basis voor het maatwerk dat Perdon levert. Denk aan MDF, spaanplaat of multiplex als drager. Decoratief kun je alle kanten op. Van HPL tot fineer. Ook heeft Perdon de juiste specialisten in huis voor interieurobjecten van massief hout. Naast de verwerking van houtproducten is Perdon gespecialiseerd in de verwerking van Solid Surface, zoals Hi-Macs, een materiaal dat voor 75% wordt samengesteld uit natuurlijk materiaal en zuiver acryl. Maar ook voor de verwerking van glas, staal en stoffering, werkt Perdon samen met een flexibele schil van externe specialisten.

 

Een gewenst interieur voor elke branche

Door de verwerking van verschillende materialen is het mogelijk om elk ontwerp om te zetten naar maatwerk interieur. Zo worden speciale wensen voor de inrichting van bedrijven, theaters, horeca en onderwijs mogelijk gemaakt. Denk bij kantoorinrichting aan de kantine, balies, werkplekken, pantry's en garderobes. Voor horeca inrichting zijn wij bekend met het bouwen van podia, bars, restaurants en keukens. Ook bedienen wij graag zorginstellingen, apotheken, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en tandartsen met onze maatwerkoplossingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel eens gedaan; liftbekleding, kerken, sportscholen, hotels, musea en gemeentehuizen.

 

Maatwerk interieur voor particulieren

Unieke wensen voor de inrichting van woningen? Wij voorzien particulieren van een droominterieur. Denk bij slaapkamermeubilair aan nachtkastjes, kledingkasten en bedden. Altijd al gedroomd van een walk-in-closet? Wij maken dromen waar! Heb je een interieurontwerper in de hand genomen die je heeft geholpen met een tekening en je heeft geadviseerd over het interieur? Wij maken boekenkasten, dressoirs, tv-meubels, vitrinekasten en ander woonkamermeubilair. Maar ook voorzien wij in het interieur van de eetkamer. Servieskasten, keukens, kookeilanden en eettafels; laat dat maar aan ons over. Is je badkamer toe aan een nieuw interieur? Wij produceren badkamermeubels zoals een nieuw wastafelmeubel, een spiegel of een nieuw bad.

 

Perdon – Maakt het je eigen!
 

Bekijk alle projecten >  Portfolio 
Ontmoet ons team van vakmannen > Onze vakmensen