Maakt het je eigen

Administratief medewerk(st)er

(Financieel) Administratief medewerker (16 – 24 uur) 

Ben je goed met cijfers én letters? En ben jij op zoek naar een leuke deeltijd functie die goed te combineren is met een (andere) parttime baan en/of schoolgaande kinderen? Dan is dit de vacature voor jou!

​​Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle inkoop- en verkoopfacturen en het in behandeling nemen van het inkomend mail- en telefoonverkeer. Daarnaast heb je diverse backoffice taken en zorg je ervoor dat het je collega’s in de werkvoorbereiding en in de productie en montage aan niets ontbreekt.

Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het ondersteunen van directie, de urenregistratie van het personeel, het organiseren van onze personeelsvereniging, de organisatie van bedrijfsuitjes, het regelen van relatiegeschenken maar ook het begeleiden van de fotograaf ten behoeve van het portfolio én het initiëren van nieuwe ideeën die passen binnen jouw takenpakket. Je werkdagen en -tijden zijn flexibel in te vullen bij ons op locatie in Assen.
Daar heb jij een eigen werkplek in een fris kantoor met lekkere koffie en 20 leuke collega’s.

Wij vragen:

- MBO administratie, met enige jaren werkervaring;
- Zelfstandig een administratie kunnen voeren;
- Kennis heeft van huidige BTW regelgeving;
- Kennis van boekhouding en Exact (Online) zijn een pre.

Wij bieden:

- Een marktconform salaris met vakantie/ en ATV dagen volgens cao;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een afwisselende en vooral uitdagende functie;
- Werken bij een groeiend, ambitieus en dynamisch interieurbouwbedrijf;
- Een informele werksfeer binnen een prettige werkomgeving;
- Gepassioneerde en behulpzame collega’s.

Reageren:

Enthousiast? We horen graag van je! Bel of app Richard Philips 0652722072 of mail naar Richard@Procres.nl

Perdon Interieurbouw

Als ambitieuze en gepassioneerde organisatie hebben we de afgelopen tien jaar naam gemaakt in de wereld van maatwerk interieurbouw. Perdon Interieurbouw gelooft dat elk interieur het karakter van de persoon of organisatie erachter weerspiegelt. Met een team van bijna twintig vakmensen, werken we dagelijks met veel passie aan de meest uiteenlopende projecten. Gevestigd in een ruim en modern pand, bieden wij de perfecte omgeving voor creativiteit en vakmanschap. Perdon maakt het je eigen!

Over Procres

Procres verzorgt de exclusieve werving voor deze vacature. Procres is een gespecialiseerde bemiddelaar in staffuncties, waar de mens nog echt centraal staat. Wat ons drijft is het creëren van betekenisvolle verbindingen die mensen en organisaties helpen groeien. Procres – voor groei

Of typ hier een motivatie en/of evt. opmerking(en)*